Det første møde er uforpligtende. Her vil vi sammen finde ud af, hvilken retning vi skal gå i, og om jeg er den rette til at hjælpe med jeres udfordringer. 

Arbejdet foregår gennem møder med jer, workshops, research, oplæg for medarbejdere og ledelse samt hjælp til konkret udførelse herunder tekstarbejde og koordinering af initiativer. 

Kontakt mig for at høre nærmere.

 

En kommunikationsstrategi, har vi brug for det?

 
 

Det er måske ikke lige den der står øverst på ledelsens to-do-list, for I kommunikerer jo fint allerede, har mange planlagte aktiviteter, og i øvrigt har I ikke tid til at skrive en strategi…

Men er det spild at tid, at sikre sig overblik, mål for indsatsen og sikkerhed for, at I hele tiden arbejder med det, der vigtigst for organisationen?  

Med en kommunikationsstrategi ser vi på, hvor organisationen er på vej hen ledelsesmæssigt og hvilke milepæle der skal nås, og på den baggrund samler vi kommunikationen, så alle tiltag peger i samme retning.

 
 

For at I får den løsning, der dækker lige præcis jeres behov, har jeg udarbejdet en model i fem trin. Den sikrer, at arbejdet med jeres virksomhed er forankret i en overordnet målsætning, der skaber resultater. Arbejdet tager afsæt i en definition af formålet med kommunikationen, hvad er det, vi gerne vil opnå?

 

Næste trin er at vurdere målgruppe og budskab på baggrund af organisationens kernehistorie. Samtidig skal strategien forankres i organisationen, så kommunikationen ikke bliver en satellit i forhold til forretningen. 


Kernehistorien er mit bud på, hvordan du bedst arbejder med tydelig kommunikation i virksomheden.