photo-1533727352519-7553fbcbf061.jpg

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af KommunikationsBureauet/ Marie Claire Andsager, Løkkevej 58, 5250 Odense SV. CVR-nr. 36 28 91 39.

Kontakt os på: [email protected]

Digitale produkter bliver leveret digitalt via e-mail, og kan købes med både VISADankort, Dankort, Mastercard og American Express. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer. Du modtager efter dit køb, automatisk en kvittering på den e-mailadresse du har indtastet.

Alle priser, på alle produkter, er angivet i danske kroner (DKK) ekskl. moms, medmindre andet er oplyst.

Digitale produkter: Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Men vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor er det kun dit til evig tid, i det omfang du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til. Vi lukker dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det påfalder altid køber at vedligeholde sin email, så evt. oplysende mails når frem i tide.

Hvis du ikke er tilfreds med dit produkt kan du inden for 14 dage få pengene retur. Kontakt os venligst på [email protected] Pengene refunderes automatisk til den konto, du har betalt fra.